SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stöcke IF
Fotboll
Ekonomi

Domare

När du som ungdomsdomare dömer matcher och ska få ersättning för din insats behöver du ett domarkort. Där skriver du in de matcher du dömer samt att ansvarig SIF ledare kvitterar varje match. Längst ned på denna sida hittar du dokumentet du behöver. När kortet är fullt eller i slutet på säsongen skickar du in domarkortet till Idrotsservice som sköter utbetalningen.

 

 

 

Volleybollfonden
Stöcke IF är en förening som står för allas rätt till idrott och alla som vill ska därför ha möjlighet att spela volleyboll i Stöcke IF. Din ekonomi ska inte vara ett hinder! 

  - Du kan ansöka om bidrag till deltagaravgift, avgift till cup/läger, utrustning eller resor till träning.
  - Fyll i ansökningsformuläret här nedan. 
  - Ansökan är hemlig - inga andra än ansvariga för fonden vet vem som söker och det syns inte heller någonstans.

Välkommen med din ansökan!
Ansökningsformulär

Om klubben

Stöcke IFs vision är att människor i Stöckebygden ska röra sig för att må bra! 


Vi sköter idrottsanläggningen i Stöcke med elljusspår, konstgräs, naturgräsplan och tennisbana och vi bedriver volleyboll, innebandy och fotbollsverksamhet. Vi ordnar även aktiviteter för boende i bygden som gåbingo, skridskodisco, ungdomsgård, Stöckedagen mm!

Stöcke IF bildades officiellt år 1966 men i Stöcke är idrott inget nytt påfund. Redan långt innan det fanns en idrottsförening i byn var invånarna flitiga utövare av ett flertal idrotter. I skolan spelades det alltid fotboll på rasterna och på kvällarna fortsatte spelandet på en gammal åker i Ström, dit man tog sig med hjälp av cykel eller moped. Den gamla åkern var inte bara fotbollsplan utan användes även för friidrott. Till exempel hoppades höjdhopp och längdhopp samt stöttes kula. När vintern och kylan kom begav man sig istället till västersia i Stöcke för att spela ishockey. Dit tog man sig med hjälp av spark. Med gemensamma krafter skottades planen. I bäcken fanns vattnet som planen spolades med. Efter spolning avvaktade spelarna i baracken medans planen frös till. När man sedan spelat färdigt sparkade man hem med blåfrusna händer och fötter. När man äntligen fick färdigt den nya fotbollsplanen på nuvarande BUA så användes en gammal bil som hjälpmedel vid sladdning och linjerna fixades med hjälp av sågspån som ströddes ut för hand. All denna idrottsliga aktivitet utfördes utan tränare och ledare och utan bestämda åldersgrupper. Alla spelade tillsammans, från gammal till ung. Ur denna spontanidrott blev det sedan organiserad tränings- och tävlings-verksamhet i både fotboll och ishockey. Från början utövades dock mest skidåkning och bandy. Under årens lopp har ett flertal idrotter bedrivits i föreningens regi såsom - förutom fotboll och ishockey - bandy, skidor, skridskoträning, tennis, gymnastik och bordtennis.

 
Våra sponsorer
Våra sociala medier